Szezonértékelő V.

Véget ért a Divízió II-es bajnokság számunkra az alapszakasszal. Összesen négy meccset játszott csapatunk idén. Mindössze négy éves egyesületként sok élménnyel és tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amelyeket a jövőben fel fogunk használni edzéseken, így szolgálva a csapat fejlődését. A részletes helyzetértékelésre felkértük csaptunk néhány játékosát, akik edzői szerepet is betöltenek, illetve szakosztály vezetőnket. Ebben a sorozatban olvashatjátok az interjúkat!

Hagymási Dániel – K, P, speciális csapategység edző

Mutatkozz be röviden! Milyen poszton játszol, mióta vagy a csapat tagja, milyen egyéb feladatokat töltesz be?
Hagymási Dániel vagyok, az Oroszlány Bears Kickere és Puntere. 2022.márciusában csatlakoztam a csapathoz. Nem sokkal a csatlakozásom után kezdődött a bajnokság, így ha lehet mondani egyből a sűrűjébe kerültem. A csapatban betöltött posztok mellett, a következő szezontól én felelek a speciális csapat egységért, mint edző.

Hogyan értékeled a szezont? Milyen jó dolgokat tapasztaltál, mit kellene javítani esetleg a csapat és a te magad szintjén?
Nagyon jó a hangulat a csapatban minden edzésen, összejövetelen és vannak nagyon tehetséges játékosok. Minden mérkőzés egy élmény volt számomra.
Az alapszakasz mérkőzései után úgy gondolom, hogy mind magamnak és a csapatnak is fizikálisan és taktikailag is kellene fejlődniük a következő szezonra.

A jövőt illetően milyen kilátásokban bízol? Mi kell ahhoz, hogy jobb eredményt érjen el a csapat? Te ehhez hogyan fogsz hozzájárulni?
Bízom benne, hogy ez a közel 8 hónapos felkészülés illetve az a kis rutin amit az elmúlt évben szereztünk eredményességgel fog párosulni a jövőben. Hiszem azt, hogy az elvégzett munka meghozza a gyümölcsét!
Én személy szerint külön edzéseket fogok végezni a minél jobb teljesítmény érdekében, illetve rengeteget fogom tanulmányozni a különböző speciális játékelemeket, hogy abban is megfelelően tudjunk előre lépni csapat szinten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük