Szezonértékelő sorozat IV.

Véget ért a Divízió II-es bajnokság számunkra az alapszakasszal. Összesen négy meccset játszott csapatunk idén. Mindössze négy éves egyesületként sok élménnyel és tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amelyeket a jövőben fel fogunk használni edzéseken, így szolgálva a csapat fejlődését. A részletes helyzetértékelésre felkértük csaptunk néhány játékosát, akik edzői szerepet is betöltenek, illetve szakosztály vezetőnket. Ebben a sorozatban olvashatjátok az interjúkat!

Jagodics Bence – N, DT, védőfal edző

Mutatkozz be röviden! Milyen poszton játszol, mióta vagy a csapat tagja, milyen egyéb feladatokat töltesz be?
Az Oroszlány Bears defense fal edzője és egyben játékosa is vagyok. Körülbelül három éve jöttem le az első edzésre Oroszlányba, amit a mai napig nem bántam meg. Nagyon élvezem hogy újra és újra helyt kell állni mind edzésen mind mérkőzésen! Szeretem a csapatomat beleértve a társaimat is! A fenti két pozícióm mellett van még egy fontos szerepem, én vagyok a csapat “Bohóca”, ha úgy tetszik egyik hangulat felelőse.

Hogyan értékeled a szezont? Milyen jó dolgokat tapasztaltál, mit kellene javítani esetleg a csapat és a te magad szintjén?
A szezon maga jó volt, élményekben gazdag és sokat tanultam, fejlődtem a mérkőzéseken. Az látszik, hogy a folyamat még nem ért véget, sok fejlődési lehetőség van még mind fizikailag mind szellemileg.
Ez a szezon megtanított arra hogy miért edzünk és küzdünk nap mint nap a pályán, és megmutatkozott ki miben erős vagy éppen gyengébb. Ezeket a tapasztalatokat fel fogjuk használni az edzéseken a jövőben: ha a hibáinkat ki tudjuk javítani közösen, akkor a következő szezonban sokkal eredményesebb lesz a csapat és előbb-utóbb bajnokok leszünk!

A jövőt illetően milyen kilátásokban bízol? Mi kell ahhoz, hogy jobb eredményt érjen el a csapat? Te ehhez hogyan fogsz hozzájárulni?
Ahogy az előző kérdést zártam bajnok szeretnék lenni ha nem is rövid időn belül de hosszú távon mindenképp, mérkőzéseket szeretnék nyerni. Én a lehetőségekhez képest maximálisan megpróbálom a csapat javát szolgálni azzal, hogy a minden edzésen ott leszek és bele adok mindent. Edzőként pedig a vezetőedző elképzelése alapján fejlesztem csapattársaimat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük