Szezonértékelő sorozat III.

Véget ért a Divízió II-es bajnokság számunkra az alapszakasszal. Összesen négy meccset játszott csapatunk idén. Mindössze négy éves egyesületként sok élménnyel és tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amelyeket a jövőben fel fogunk használni edzéseken, így szolgálva a csapat fejlődését. A részletes helyzetértékelésre felkértük csaptunk néhány játékosát, akik edzői szerepet is betöltenek, illetve szakosztály vezetőnket. Ebben a sorozatban olvashatjátok az interjúkat!

Zubor Gábor – RG, támadófal edző


Mutatkozz be röviden! Milyen poszton játszol, mióta vagy a csapat tagja, milyen egyéb feladatokat töltesz be?

Idén lesz 3 éve, hogy a csapat tagja vagyok. Több poszton is játszottam, de végül a guard pozíció vált be igazán. Feladataim közé tartozik még az offense fal edzés mechanikájának koordinálása a vezetőedző instrukció alapján.


Hogyan értékeled a szezont? Milyen jó dolgokat tapasztaltál, mit kellene javítani esetleg a csapat és a te magad szintjén?

A csapat első Divízió II-es pályára lépésének lehettem a részese. Imádtam minden percét, de van hova fejlődni. Részemről technikailag, a csapatnak meg össze kell még kovácsolódnia, de úgy gondolom jó irányba haladunk.


A jövőt illetően milyen kilátásokban bízol? Mi kell ahhoz, hogy jobb eredményt érjen el a csapat? Te ehhez hogyan fogsz hozzájárulni?

Maximálisan bizakodó vagyok a jövőre nézve. A posztomon kell rengeteget fejlődnöm, amit csak edzéssel és meccsekkel tudok elérni. Csapat szinten az új emberek bevonzása a fő feladat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük