Szezonértékelő sorozat II.

Véget ért a Divízió II-es bajnokság számunkra az alapszakasszal. Összesen négy meccset játszott csapatunk idén. Mindössze négy éves egyesületként sok élménnyel és tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amelyeket a jövőben fel fogunk használni edzéseken, így szolgálva a csapat fejlődését. A részletes helyzetértékelésre felkértük csaptunk néhány játékosát, akik edzői szerepet is betöltenek, illetve szakosztály vezetőnket. Ebben a sorozatban olvashatjátok az interjúkat! 

Becsi Barnabás- DB, LB, védő-koordinátor

Mutatkozz be röviden! Milyen poszton játszol, mióta vagy a csapat tagja, milyen egyéb feladatokat töltesz be? 

Nem itt ismerkedtem meg az amerikai focival, Oroszlányban 4 éve játszom a Bearsben, legfőképp a védelemben DB illetve LB pozíciókban, és én vagyok a csapat védő-koordinátora. Néha játszok a témadó egységben is elkapó poszton. 

Hogyan értékeled a szezont? Milyen jó dolgokat tapasztaltál, mit kellene javítani esetleg a csapat és a te magad szintjén?

Örülök, hogy elindultunk, ls végigjátszottuk az első szezonunkat Oroszlány Bearsként, de még rengeteg tennivalónk van a következő idényig, fizikálisan és sokat kell fejlődnünk. Voltak hangok, mely szerint “úgyis visszalépünk” “elfogy majd a csapat”. A bajnokság alatt, még csak megfontolás szintjén sem merült ez fel senkiben.

A jövőt illetően milyen kilátásokban bízol? Mi kell ahhoz, hogy jobb eredményt érjen el a csapat? Te ehhez hogyan fogsz hozzájárulni?

 Bízom benne, hogy a következő szezonban fejlődés fog látszani a csapaton a játék képében és az eredmények tekintetében is, illetve bízom benne, hogy a védelemmel is sikerül majd szintet lépnünk. Ehhez persze sok edzésre van szükség, illetve a játékos állományunk növelésére.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük