I. Bears Flag kupanap

Oroszlány város életében mindig is nagy jelentősége volt a Bányásznapnak. Az idei évben ezen a szép napsütéses napon rendezte meg az Oroszlány Bears az első flag kupanapot két utánpótlás kategóriában.

A Bocsoknál (U13) a Diósd Saint mellett az Oroszlány Bears két csapattal vállalta a megmérettetést.
A nap első mérkőzése éppen ennek a két csapatnak az összecsapása volt. A fiatalok nagyon jól ismerik egymást, hiszen az edzéseket hétről – hétre együtt végzik. Ennek ellenére – vagy éppen ezért? – hatalmas küzdelmet hozott a mérkőzés, melyet végül a Bears_A csapata nyert meg. Ezt követően mind a két csapatunk megküzdött a Saints fiataljaival, ahol a Bocsok mindent beleadtak, de a rutin és a tapasztalat most még a Saints sikerét hozta, akik így meg is nyerték ennek a korosztálynak a tornáját. Második helyezett a Bears_A, míg bronzérmes a Bears_B csapata lett.

A Maciknál (U16) az Oroszlány Bears, a Diósd Saints és a Rákosmente Pirates mérte össze tudását. Az első mérkőzésen csapatunk egész végig harcban volt a győzelemért, mely egy kis szerencsével meg is lehetett volna. Ez most nem mellénk állt, így hosszabbítás után a Saints zsebelhette be a győzelmet.
A Pirates elleni meccsen a fiatalok fejében és testében még ott volt az előző hosszú csata fáradalma. A frissebb és tapasztaltabb Pirates így diadalmaskodni tudott a Macik felett és ezzel megszerezte az első helyezést az U16-s korosztályban a kupán.

Az eredmény hirdetés és az egyéni díjak átadása során a fáradtság mellett az öröm is ott volt a fiatalok arcán, mely jó bizonyítja a szervezők számára is, hogy érdemes volt megrendezni az I. Bears Flag kupát.

Eredmények:

Bocsok ( U13 )

Bears “A” – Bears “B”28 – 14
Bears “B” – Saints0 – 27
Bears “A” – Saints8 – 33
  1. Saints
  2. Bears “A”
  3. Bears “B”

Macik ( U16 )

Bears – Saints34 – 36 (h.u.)
Pirates – Saints26 – 6
Pirates – Bears30 – 8
  1. Pirates
  2. Saints
  3. Bears

Fotó: Grell Antal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük