Háromszoros győzelem Kaposváron

Kellemes időjárás és idilli sportkörnyezet fogadta vasárnap, a Kaposvár Goldenfox meghívására három korosztályban, barátságos mérkőzésekre érkező Oroszlány Bears amerikai focistáit, az újonnan épült Kaposvár Aréna melletti atlétikai pályán.

A közös bemelegítés után, elsőként az U13-as korosztályban indult útjára a tojáslabda. A kiegyenlített mérkőzésen, az oroszlányi bocsok remek hajrával fordították maguk javára a mérkőzést és 18-14 arányú győzelmet arattak.

Az U16-os korosztály mérkőzése, a mackók touchdownjával indult, majd a védelem azonnali labdaszerzésével újabb hat pontot tett fel a képzeletbeli eredményjelző táblára. Már-már eldőlni látszott a mérkőzés, de a kaposvári rókák nem adták könnyen a bőrüket, visszajöttek a meccsbe bár a vége így is 28-20-as oroszlányi győzelem lett.

A felnőttek párharca is kiélezett küzdelmet hozott az oroszlányi medvék, egy utolsó másodperces kivédekezett támadásnak köszönhetően nyerték 30-22-re az összecsapást!

Remek meccsek, kiváló hangulat jellemezte az egész amerikai foci délutánt! Köszönet a kaposváriak vendéglátásáért! Augusztusban viszonozzuk vendégszeretetüket az oroszlányi rendezésű Bányász Kupán! A kis bocsok és macik, a hétvégén pedig már élesben szerepelnek a diósdi kupa napon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük