Brummogástól hangos vasárnap!

Vasárnap a Törökbálint Arénában rendezték az idei év első flag football kupa napját. Az Oroszlány Bears utánpótlás csapatai először vettek részt ezen az országos megmérettetésen, de a sikerek így sem maradtak el.

A két műfüves pályán zajló esemény nyitó mérkőzését az 13 éven aluli Oroszlányi Bocsok játszották a Dabas Sparks ellen. Kiegyenlített küzdelem jellemezte a mérkőzést, de a végén a dabasiak fizikai fölénye érvényesült, így a Bocsok vereséggel mutatkoztak be, melyet sajnos további három követett- a Diósd Saints, Bp.Titans és a Miskolc Renegades ellen. Az oroszlányi amerikai football legifjabb művelői az 5. helyen végeztek, de szomorkodásra nincs okuk, hiszen a mezőny magasan legfiatalabb átlagéletkorú csapatát alkották. Az U13-as kupanapot a házigazda Diósd Saints nyerte, a torna legértékesebb védőjátékosának a Bears 7!!! éves játékosát Szabó Gergőt választották a kupán résztvevő csapatok szakvezetői!

Az U16-os Oroszlányi Maciknál már eredményességgel is párosult a bemutatkozás. Varga Tamás és Hermann Emőke tanítványai a hazai Szenteket és a Dunakeszi Rangerst legyőzve az első hely megszerzése reményében léphettek pályára a Budapest Titans ellen, de sajnos az áhított győzelem nem jött össze. A végén egy újabb vereség is becsúszott az U16-os kupanap győztese, a Dabas Sparks ellen, de jobb pontarányuknak köszönhetően a 2. helyen végeztek az oroszlányiak!

Fantasztikus hangulatban telt az egész vasárnap, rengeteg szülő és felnőtt játékos buzdította a helyszínen a Bears fiataljait! Augusztus 31-én a kupasorozat Oroszlányba érkezik, szeretettel várunk mindenkit!

Go Bears!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük