Hogyan férnek meg egymás mellett a gólyák, a vadlovak és a medvék?

Erre adott választ június 20-án az oroszlányi sportpályán az az edzés, melyet a Homokmégy Storks és a Tatabánya Mustangs játékosaival tartott az Oroszlány Bears csapata.

A több mint 60 játékos egy gyors eligazítást követően el is kezdte a bemelegítés Zahovay Ádám (Zaho) utasításai alapján. A fiúk felszerelése már ekkor se volt száraz, de ez sokkal inkább volt köszönhető az égieknek akik gondoskodtak róla, hogy a pálya szélén kíváncsian figyelő nézők láthassák milyen az edzés erős szélben és esőben.

A laza átmozgatást követően a játékosok több csoportra osztva folytatták a munkát, ekkor már vértben és sisakban. Ezeknél a feladatoknál egy kicsit bele lehetett kóstolni a másik csapat edzés módszerébe valamint egyre többször lehetett hallani a védőfelszerelések egymáshoz csattanását. Játékosainknak ebben a szakaszban alkalma volt olyan szituációkat is gyakorolni, melyre a szokásos edzéseken a létszám miatt csak minimálisan van lehetőség.

Jó 1,5 órát követően pedig jöhetett az amit már mindenki nagyon várt. A JÁTÉK.
Bears – Storks; Storks – Mustangs majd végül Bears – Mustangs.

Izgalomból és keménységből nem volt hiány annak ellenére se, hogy itt most nem a számszerű eredmény volt a lényeg.
Jó volt látni, hogy a pályáról fáradtan, de mosolygós arccal jöttek le a srácok.

A pálya szélén eddigre elkészült az a – jó sűrű – babgulyás, melyet egy lelkes csapat főzött a jelenlévőknek, ebben a nem éppen verőfényes, napsütéses időben.
Köszönjük nekik a kitartást és a finom falatok.

Szintén köszönet a Mustangs és a Storks csapatának, hogy megtiszteltek bennünk azzal, hogy elfogadták ezt a meghívást és a Bears csapatával közösen egy kellemes délutánt varázsoltak Oroszlányba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük