Madden-Day

Megszokott dolog ha szombat, akkor edzés a flag és a tackle csapat számára is.
Július 11-én viszont egy teljesen más program várt a játékosokra.

A vértet és a sisakot szombat délután felváltotta az Xbox és a Madden 20, míg a műfüves pályát a Magyar Vándor Gastro Pub.
Egy nyílt nap keretében bárki megmutathatta mit tud a virtuális pályán. A sorsolásnál nem volt különbség Bocsok, Macik és Medvék között, mindenki egy kalapba – vagyis sisakba – került, Pici pedig átvette a sors szerepét és kihúzta a ki-ki meccsek első fordulójára a párosokat.

A harminc benevezett játékos két egymáshoz közeli “pályán” párhuzamosan ugrott egymásnak, így a nézők, szurkolók pillanatok alatt tudtak egyik meccsről a másikra váltani. Az összecsapások között volt lány – fiú ellen vagy fiatal – idős(ebb) párharc, de súlyosabb csatákra is sor került. Aki még nem látott támadó faltól QB futást annak csak oda kellett pillantani Tanbá egyik meccsére. De arra is fény derült, hogy Kaiser Dani (Mustangs) futásait a valóságban nagyobb veszélyt jelentenek az ellenfélre miatt a virtuális világban.

A hangulattal nem volt gond, a szurkolás pedig néha olyan hangos volt amit egy élő MAFSZ meccsen is megállta volna a helyét.

A kieséses fordulókat követően a legjobb négybe Molesz, Misi, Barni és Balázs jutott be. Ezzel el is dőlt, hogy Molesz lett a legjobb a flag csapatban játszók közül.

Az elődöntőkben Misi 14 – 7 -re bizonyult jobbak Molesznál, míg a másik ágon a testvér csata során Barni 10 – 0 -ra verte Balázst.

A harmadik helyért kiélezett meccsen, hosszabbítás után Molesz 34 – 28 -ra győzött Balázs ellen, míg a döntőben a Barni (Seahawks) 14 – 7 -re hozta Misi (Steelers) ellen a meccset.

Az első három helyezett nem csak az erkölcsi győzelmet zsebelhette be, hanem örülhetett a Vándor által felajánlott nyereményeknek is.

Köszönet a szervezőknek, a “pályát” biztosító Vándornak és a “felszereléseket” hozóknak is.

Három hét múlva, 2020. augusztus 1-n jöhet a következő megmérettetés!

1 thought on “Madden-Day

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük