Közelgő események

Egy edzőnek, csapat vezetőnek a kényszerszünet miatti, edzésmentes időszakban is rengeteg feladat van. Nem volt ez máshogy most tavasszal se. Pici mind amellett, hogy folyamatosan igyekezett feltartani a motiváltságot a játékosokban, már a következő időszakot tervezte. Ennek pedig már most látszik az eredménye.

Komoly eredménynek számít, hogy 2020. június 20-n a Tatabánya Mustangs és a Homokmégy Storks csapatával együtt lesz egy közös edzés, melyet kispályás meccsek fognak lezárni.


Ezt követően se kell sokat várni, hiszen mindössze két nappal később, június 22-n délelőtt 10 órától az utánpótlás csapataink (U13 és U16) bemutató edzést tartanak a gimi melletti műfüves pályán.
Aki megtiszteli jelenlétével a csapatot az nem fog csalódni hiszen a hangulat és a tartalom is felejthetetlen élményt nyújt majd.
Érdemes lesz erre is kilátogatni és megnézni milyen is egy amerikai foci edzés.


A tavalyi évhez hasonlóan az edzőtábor se maradhat el. Kicsit más lesz mint tavaly, de a változatosság viszi előre a világot.
2020. július 20 – 24 között minden nap reggel 8 és délután 5 között intenzív programok várnak a Bears játékosokra és az edzői stábra egyaránt.
Délelőtt technikai és erőnléti edzés, délben ebéd majd délután rajzolás, elméleti képzés, a szabályok megismerése és a nap végén az elmaradhatatlan játék!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük