Családi (évadzáró) edzés

A tavalyi évhez hasonlóan idén év végén is megrendezésre került a Bears családi nap, majd ezt követően az évzáró ünnepség.

December 15-n délelőtt a Gárdonyi tornateremben nem csak a sportolóknak, hanem a szülőknek, hozzátartozóknak is lehetősége volt kipróbálni ezt a remek sportot. Jöttek is szép számmal a vállalkozó kedvűek, hogy megmutassák mire is képesek.

Természetesen az edzés menetét egy kicsit másképpen kellett felépíteni, hiszen ezen a napon a cél is mást volt. Érezzük jól magunkat és játszunk egy jót.
Azért a bemelegítés most se maradhatott el, hiszen minden edzésnek ezzel kell kezdődni. Pár “újoncnak” már ekkor elindultak az izzadtság cseppek az arcán, de senki se adta fel. A különböző feladatok és sorjátékokat követően jöttek a meccsek.
Először sima foci, természetesen ez is (gumi) tojáslabdával amivel jó szórakozás volt ez is. Az első pár meccsen még szokni kellett ezt a felállást, de pár játék után azért a gólok se maradtak el. Vicces volt az biztos.

Az edzés második felében aztán végre elkezdődött az igazi (flag) játék! Néhány apukának nem volt egyszerű felvenni a flag-t melynek nem a bonyolultság volt az oka, sokkal inkább a méret, mely azért nem a felnőtt pocakokra van kitalálva.
A játékok során volt minden – futott és elkapott TD; interception; safety – ami hozzá tartozik a flag-hez. Szerencsése sérülés mentesen lett vége a meccseknek, melyek után kimelegedve és jólesően elfáradva jöhetett az “1-2-3 – BEARS” ami most is az edzés végét jelentette.
Jó volt, köszönjük a szervezőknek! Jövőre, Veletek, ugyanitt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük