Boldog születésnapot!

Az idő folyamatosan halad és napról napra mindenki egyre idősebb és tapasztaltabb lesz. Nincs ez másképp a Bocsoknál, Maciknál és a Medvéknél se.

Egy éves lett az Oroszlány Bears csapata!

2018. szeptember 27-n megalakult a szakosztály és megszületett az Oroszlány Bears.
Azonban nagyon sok minden megelőzte ezt, rengeteg munkája volt benne Emőkének, Tominak és Misinek is. Köszönet illeti Őket, mert kemény munkával, odaadással mentek előre, hogy megvalósítsák az álmukat, hogy legyen Oroszlánynak is amerikai foci csapata. Lett!
Lett, van és tegyünk érte, hogy legyen is!

Rengeteg minden történt ebben az egy évben, egy ilyen kis cikkben ezt felsorolni lehetetlen. Nem is célom, hiszen bárhogy próbálkoznék is, kimaradna valami. Akik a csapattal voltak ebben az egy évben – nem csak a játékosok, hanem a szülők, segítők is – azoknak biztosan van egy – egy olyan pillanat az elmúlt időszakból, melyet nagyon sokáig nem fognak elfelejteni.
Én ma visszanéztem jó pár képet, melyet Anti készített az edzéseken, rendezvényeken illetve a mérkőzéseken és nagyon jó volt látni, hogy sokan már a legelső edzésen ott voltak és még ma is a csapattal vannak. Azóta is jönnek ifjabbak és idősebbek kipróbálni ezt a sportot, többen itt is ragadtak, családtagok lettek.
Van akin ez az egy év szinte meg se látszik, de ez talán csak kívülről lehet igaz, mert bent erősebb, ügyesebb, tapasztaltabb és megfontoltabb lett mindenki.

Biztos vagyok benne, hogy egy évvel ezelőtt teljesen más jutott sok embernek eszébe arról, hogy “maci“, “létra“, “elsőre” vagy éppen “hamburger“. Ki gondolta volna, hogy egy új sport új jelentést ad ezeknek a szavaknak?
Az is meglepne, ha mindenki tudta volna mi a “touchdown” vagy éppen a “huddle“. Ma már ezek ott vannak a mindennapokban és a Bocsok is olyan természetességgel használják mintha ezzel születtek volna.

Örömmel tekintek vissza az edzésekre, meccsekre, rendezvényekre, sikerekre de legfőképpen annak örülök, hogy ez nem csak egy csapat, hanem egy CSAPAT.

Go Bears!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük